En av våra favoritrestauranger i Las Palmas

När man har bott länge i en stor stad som Las Palmas, prövar man många restauranger och några av dessa återkommer man till.
Det kan bero på den goda maten eller på servicen eller….?
Vi har funnit en restaurang, GLAMOUR, på Paseo de Las Canteras, hörna med calle HIERRO, som vi ofta återkommer till när vi vill ha en god matbit eller när någon frågar oss om tips på en bra restaurang. Det är den gode italienaren Lorenzo som tar emot och hälsar oss välkomna. Hans högra hand heter Gladys och kommer från ett land i Sydamerika och hon är solen själv.
Deras specialitet är italiensk mat, med preferens för pastarätter. Deras Lasagne med riven parmesanost i liten skål är obeskrivbart god, (om man tycker om pasta)
Vid ett besök av en av mina släktingar åt vi en pizza som var det godaste jag provat i den vägen. Men, när hustrun och jag går ut själva, eller när vi blev bjudna av Anders och Ammi, som på bilderna, beställde vi Filé-medaljonger med potatisgratäng och husets sås. (potatisgratängen är inget dom har på menyn, men vi har lärt dem hur vi vill ha den, så det får vi varje gång vi beställer medaljongerna med husets sås.)
Vi kanske är lite påverkade av att vi varit där flera gånger och lärt känna Lorenzo och hans fru, samt Gladys, men maten är lika välsmakande varje gång, så det är nog ändå det som drar oss tillbaka till GLAMOUR.

Klicka här för att se några bilder  från sista besöket i april 2011 med Anders och Ammi.
Foto och Text: Gunnar Forsberg


Comments

  1. anitha svensson says

    Gottegrisar!

    • Visst är det gott att sitta vid snyggt dukat bord och trevligt personal? Maten är också läcker: Vår favorit är medallones de Solomillo med papa gratinada como para Gunnar. Eller?
      Varma hälsningar / Gunnar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: