Vildmarksafton på Skandinaviska klubben i Las Palmas

I lördags var det dags att avnjuta mat som kommer från norra norrland.
En vargtass (lingondricka och vodka) var inte helt fel att starta med.
Förrätten bestod av pepparrotsgrädde med bla rökt renstek.Renstek med murkelsås
Till varmrätt lyckades vi klämma i oss 9, 5 kg renstek, var inte oroliga vi har kvar lika mycket till nästa lördag.
Eftersom jag inte är någon skogsmänniska men däremot har många goda vänner så ordnade det sig med murklor även i år.
Det gula guldet på myrarna lyste  med sin frånvaro i år, så det var bara att göra en djupdykning i den egna frysboxen, för skall det vara fest så skall det.
Middagen avslutades med hemgjord glass, hjortron och rullrån.
Hoppas alla var nöjda med kvällen.
Text: Margona

Klicka HÄR för att se bildspelet i storformat.
Foto: Leif Kempe


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: