Familjerna har redan eftermiddagen ledigt på skärtorsdagen.

Badande vid playan i Puerto Rico, Trångt!

Badplatserna fylls av soltörstande människor, mens familjer med flera barn.
Bilden visar en bild från Puerto Rico men Las Canteras är alldeles överbefolkad, så man får stå i kö för att doppa sig på vissa håll.
De  fullständiga semesterortsinformationen på Kanarieöarna är ett av de informationsinnehåll som på torsdag  Canarias7 analyserar på djupet, vilket leder till att förstasidan har  en bild av en familj njuter av semester i Puerto Rico.

Temadagar denna heliga torsdag, (skärstorsdag) ägnas åt detaljer exakt hur de viktigaste turistområdena är fulla av den lokala turismen, med tillägget att tillströmningen av utländska turister är fortfarande hög.

Las Canteras m Teide i bakgrunden

Bland andra frågor, innehåller den tryckta upplagan andra samarbeten mellan José Alonso med berättelser inspirerade av den heliga veckan och en artikel av Santiago Perez om de förändringar som godkänts av PP och det regelbundna samarbetet med RafaelAlvarez Gil, ansvariga för turistanläggningar på olika håll på ön..
Detta skärtorsdagen, distribueras tidningen Canarias7  C7 med den tryckta upplagan, framåt leveransen av det faktum att på lördag,som är tradition i den spanska pressen vid påsk, kommer tidningarna med en billaga. Av denna anledning på torsdagen kostar tidningen 1,50 euro, priset för en typiskt lördagarna. Bilagan kommer att vara läsvärd.
De flesta av innevånarna på ön kan ta en enkel dag på stranden i sanden, vattnet och under en parasoll, och var där hela dagen. De har med sig mat och allt möjligt ätbart och drickbart men det blir ändå en billig och trevlig utflykt, kanske mest för yngre barnen.

Kanarieliv gratulerar alla Las Palmasbor som har tillgång till en så fantastisk badanläggning, ca. 4 kilometer sandstrand. Det finns inte överallt i världen.
 ur Canarias7 och Text av Gunnar Forsberg.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: