INBJUDAN till grillfest vid småbåtshamnen

På besök på Svensk kustDet ståtliga segelfartyget ELIDA 5 från Sverige ligger vid kaj i Las Palmas vid El Muelle Deportivo.

Du som läser detta är inbjuden till ett samarrangemang med ELIDA 5 och Skandinaviska Turistkyrkan ute i hamnen i  Las Palmas, söndagen den 9 mars kl. 21.oo. Grillen tänds 20.30.3858239285419692847_1282759153058

Söndag, vid kvällningen.  Karnevalen är över så stan ligger lugn och det kan bli en trevlig promenad den tidiga kvällen. TIPS. Ta gärna med något varmt att ha på dig, för det är långt ute i hamnen.
Alla som har möjlighet är välkomna med och får tillfälle att gå ombord på Megagayachten och få guidning i den stora segelbåten.

Elida03

 

Beskrivning var båten ligger:
Muelle Deportivo, (småbåtshamnen) infart i södra endan av småbåtshamnen.
ELIDA V ligger längst ut på den yttersta höga piren, vid tankstationen CEPSA. Det är den största båten med högsta masten, och när det är mörkt ser man en röd lanterna i toppen på masten.
Om man tar taxi dit, säger man:
Muelle deportivo, en la punta del Muelle exterior, donde está la gasolinera CEPSA.
Elida23
Ta detta tillfälle för att ha en god gemenskap med båtens besättning / CREW och vid grillningen bjuder båtfolket på en sångstund. Vi ska nog kunna få höra Kaptenen Stefan Abrahamsson spela något på sin kornett också. Han spelar så fint.
M.a.o. 
Vi förväntar oss en trevligt mysig kväll med grillmästaren Cecilio vid maten och vi andra vid borden.

VÄLKOMNA!! hälsar ELIDA V och Turistkyrkan. Detta är en inbjudan och arrangörerna står för kostnaden för maten.

Text: Gunnar Forsberg,   Foto: ELIDA V /Gunnar Fg/Leif Kempe

 


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: