Hiperdino flyttar in på EL MUELLE

ÄNTLIGEN!!
005010946b
Efter många års undran, ”varför finns det inte en livsmedelshall i det stora köpcentret El Muelle ?”, har Hiperdino-kedjan öppnat nu, vid hamnen i Las Palmas.

Det är ett mycket välutrustat köpcenter för övrig, men matvaror fanns inte att köpa tidigare. Nu ska man inte behöva gå hem utan mat, om man varit ”på tur” i EL MUELLE.
Dessutom har det införts en ny möjlighet för handlarna: Söndagsöppet även för stora butiker och köpcentren, som El Corte Inglés, Las Arenas och övriga köpcenter på ön. I las Palmas-området finns det ovanligt många Köpcenter12120835b med jättestora matvaruhallar. Nu har vi fått en sådan i norra centrum också.
För oss som bor nära, är det ett välkommet tillskott, men även de som bor lite längre ifrån har en fint parkeringsgarage i undervåningen på EL MUELLE. Om man har en ”Dra-Matenvagn” så är det ingen konst att komma lite längre ifrån. Samtidigt som man går en vända i köpcentret, kan man ta sig upp till övre våningarna och sätta sig på något och de många caféerna och ta en kopp nybryggt kaffe medan man har en underbar utsikt över hamninloppet och kryssningshamnen alldeles intill.
Välkomna till EL MUELLE!

Hösthälsningar till er som finns på öarna, men även till er som förbereder resan till Kanarieöarna denna säsong.

Text: Gunnar Forsberg, Foto: Kanarieliv/Leif Kempe


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: