VARNING FÖR SPANIEN24.SE

Varning för Spanien24.se!!! Sidan bryter mot upphovsrätten och sprider virus!

Varning för Spanien24.se!!! Sidan bryter mot upphovsrätten och sprider virus!

Virusspridande sajten Spanien24.se norpar artiklar om Spanien via ”robotservice”:

VI VILL HÄRMED VARNA ALLA SVENSKA INTERNETANVÄNDARE FÖR SPANIEN24.SE. SAJTEN SPRIDER VIRUS OCH BRYTER REGELBUNDET MOT UPPHOVSRÄTTSLAGEN!!!

Här är bildbeviset för att Spanien24.se  bryter mot upphovsrättslagen, genom att olovligen publicera artiklar från Kanarieliv och andra medier som skriver om Spanien. Sidan tar artiklar automatiskt via robotprogram, och utan minsta urskiljning publicerar dem som sina egna.

Vi skrev under fredagen en artikel där vi varnade för ”en oseriös hemsida”, som nedlusad med virus, tar artiklar från andra och publicerar dem utan tillstånd. Bara ett par timmar senare låg samma artikel ute på Spanien24.se. Ett program hade tagit in artikeln i sitt flöde, och ingen människa hade uppenbarligen läst artikeln med tanke på innehållet.

Av säkerhetsskäl vill vi inte publicera länkar till de artikelstölder som Spanien24.se publicerat, i de fall våra läsare kanske inte är ordentligt skyddade med antivirusprogram. För säkerhets skull har vi tagit skärmdumpar på IP-stölderna, och de virusvarningar som våra virusprogram snappat upp from Spanien24.se.

DE SOM GÅR IN PÅ SPANIEN24.SE SURFAR PÅ EGEN RISK! Ladda inte sidan utan ett uppdaterat virusprogram!

 

 

Virusinfektion Blockerad! Så här såg det ut när vi försökte uppdatera sidan som regellmässigt bryter mot upphovsrätten genoatt olovligen publicera artiklar från Kanarieliv och andra medier.

Virusinfektion Blockerad! Så här såg det ut när vi försökte uppdatera sidan som regellmässigt bryter mot upphovsrätten genom att olovligen publicera artiklar från Kanarieliv och andra medier.

 

Här är bilden som bevisar att Spanien24.se olovligen publicerat artiklar från Kanarieliv sedan i somras.

Här är bilden som bevisar att Spanien24.se olovligen publicerat artiklar från Kanarieliv sedan i somras.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: