Hola Mariquita! Årets Drag Queen festival i bilder

Årets stora Gay-evenemang på Gran Canaria!

Foto: Leif Kempe

Las Palmas är verkligen transvestiternas huvudstad på Kanarieöarna!

Och ingen annan dag märks det mer än när det firas i ”cross dressingens” tecken på den stora Drag Queen-galan under Gran Canaria-karnevalen!

Tävlingen har på sina tio år blivit ett av de absolut mest populära evenemangen på hela Gran Canaria, och biljetter till Drag Queen – galan är nästan ännu svårare att få tag på än till den traditionella Reina-kröningen!

Så alla ni som tycker om karlar i kvinnokläder… Njut! För här kommer årets bildkavalkad från Gran Canaria av manliga kalaspinglor i de mest fantastiska kostymer!!

Oh, Que Mariquita, verdad?!!!

Folkfesten är naturligtvis den allra bästa delen av Karnevalen!

Gran Canaria ÄLSKAR att festa!

För den som gllar sol, bad och underhållning på sin semester så är det en bra idé att boka in sig på just februari / mars, då Karnevalen pågår. Nästan varje dag bjuds det på förstklassig underhållning på scenen, och många av evenemangen är helt gratis.

Karnevalen hålls lite olika datum varje år men normalt brukar den starta i slutet på januari i Las Palmas och pågå till ungefär mitten på februari. De flesta av evenemangen brukar hålla i Santa Catalina parken nära Canteras-stranden.

I Playa Inglés i syd så brukar Karnevalen starta strax före avslutningen i Las Palmas, och pågå fram till i början på mars. De flesta av evenemangen brukar hållas i och runt Yumbo Center i Playa Inglés.Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: