Kröningen av Karnevalsdrottningen i bilder!

Årets Karnevalsdrottning på Gran Canaria – Silvana Medina!

Foto: Leif Kempe

Kröningen av Gran Canarias Karnevalsdrottning är Karnevalens absolut största evenemang, och galan i Parque Santa Catalina i Las Palmas hårdbevakas av media!

Biljetterna är svåra att få tag på, och det beror inte minst på underhållningen runt omkring galan, som är av mycket hög klass. Årets stora överraskning på scenen var den populäre spanske popartisten David Bisbal.

Men folkfesten är naturligtvis det allra bästa! Gran Canaria ÄLSKAR att festa!

För den som gllar sol, bad och underhållning på sin semester så är det en bra idé att boka in sig på just februari / mars, då Karnevalen pågår. Nästan varje dag är det förstklassig underhållning på scenen, och många av evenemangen är helt gratis.

Karnevalen håls lite olika datum varje år men normalt brukar den starta i slutet på januari i Las Palmas och pågå till ungefär mitten på februari. De flesta av evenemangen brukar hålla i Santa Catalina parken nära Canteras-stranden.

I Playa Inglés i syd så brukar Karnevalen starta strax före avslutningen i Las Palmas, och pågå fram till i början på mars. De flesta av evenemangen brukar hållas i och runt Yumbo Center i Playa Inglés.
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: