Vintercharter till Gran Canaria från Skellefteå Airport

Glada nyheter till våra vänner som bor på lagom avstånd till Skellefteå.

Nu är det klart att Fritidsresor startar upp vintercharter till Skelleftea_airportGran Canaria från Skellefteå Airport med start i februari. Vintercharter och då speciellt Gran Canaria har varit en efterlängtad destination bland resenärer från Skellefteå Airport och det populära resmålet är ett välkommet tillskott.
”Vi har ett bra utbud av charter under vår, sommar och hösten från Skellefteå Airport men har saknat ett charteralternativ under vintern. Fritidsresors satsning på direktcharter till Gran Canaria är därför ett utmärkt komplement till vårt övriga utbud”, säger Robert Lindberg, vd på Kennet skyfflar snöSkellefteå Airport.

Kanarieöarna, med Gran Canaria i spetsen, har länge varit en semesterfavorit bland skandinaver och fortsätter år efter år att locka turister med ett behagligt klimat och över 2700 soltimmar om året.

  • ”Ett nytt Gran Canaria har vuxit fram. Gran Canaria har moderniserats och utvecklats med allt från förstklassiga spa- och boutiquehotell till unika boenden i bergen, förstklassig shopping i Las Palmas, vandringar i bergen och trendiga restauranger”, säger Mathias Bergendahl, informationschef, Fritidsresor.

Vinter Skellefteå FlygplatsDet finns ett stort intresse för det nya chartermålet och tillsammans med Resia och Ticket har Skellefteå Airport och Fritidsresor bjudit in till en informationsträff på Skellefteå Stadshotell den 26 augusti där de ges mer information om det nya resmålet.

Så…. Alla södra norrlänningar….   Kolla med Fritidsresor om hur ni kan resa för att hamna på en varm och behaglig plats i vinter.

Ni är varmt välkomna till detta lilla paradiset ute i Atlanten.

Text: Gunnar Forsberg med klipp ur Google Alerts. Foto: Skellefteå flygplats och Privat vinterbild.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: