Drottningen har genomgått en ansiktslyftning

Reina Isabel efter Reno

Foto: Bengt Björnekärr

Foto: Bengt Björnekärr

LAS PALMAS: Det mycket uppskattade hotellet ”LA REINA ISABEL” på Las Canteras har under sommaren renoverats och fått en new look i både allmänna utrymmen och på rum och sviter.
Man märker förändringen direkt vid inträdet i lobbyn där nya armaturer, mattor och möbler tydligt visar på moderniseringen.

TEXT & FOTO: BENGT BJÖRNEKÄRR
I andra avseenden är allt som förr – dvs matsal, barer och – inte minst – SPA-avdelningen.
För många är Reina Isabel det främsta valet för en vistelse i huvudstaden. Med sitt läge på Las Canteras-stranden, och med många rum med sjöutsikt, kan man inte mer begära.
Lägger man därtill personalens omtanke och matsalar och barers utmärkta måltidsförslag blir valet av

Foto: Bengt Björnekärr

Foto: Bengt Björnekärr

inkvartering lätt. Engelsmän, tyskar och svenskar återkommer regelbundet för några veckors vistelse.
Med tanke på kvalitét och service är rumspriserna förvånansvärt låga. I priset ingår även fritt tillträde till SPA- och gymavdelning.
När det gäller maten får man nog säga att den är av högsta kvalitet. Det serveras både frukost- och middagsbuffé.
Till frukost serveras ett rikligt utbud av internationella och lokala rätter. Så långt tillbaka i tiden jag kan minnas, ingår även en svensk specialitet, nämligen inlagda sillfiléer. Till detta serveras svensk och rysk vodka, som hämtas ur samma isbägare som Cavan.
14258352_10154575234413413_5029203882624075164_oNär middagen lider mot sitt slut och man står framför chokladfontänen har man kunnat välja bland fisk- och kötträtter, som anrättas på begäran.
Tyvärr har jag en viss kritik att rikta mot middagsgästerna. Det är inte särskilt aptitretande att få ett bord vid sidan av gäster som brister i allmän hyfs. ��Jag kan inte begripa hur man kan gå in i en middagsmatsal iklädd ett svettigt linne, shorts och foppatofflor! Man må kalla mig gammalmodig, men inför den synen tappar man nästan matlusten.

14352015_10154575227688413_3112845431803478370_o


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: