Vildmarksafton på Skandinaviska klubben i Las Palmas.

Lördagen den 25 november anordnades ”Vildmarksafton” på Skandinaviska klubben i Las Palmas. Ett femtiotal förväntansfulla festdeltagare skålade i fördrinken ”Vargtass” med handplockade norrländska lingon. När alla tagit plats runt de vackert dukade borden serverades förrätten toast ”Skogen” kantareller med rökt ren. Huvudrätten bestod av hjortfilé med potatisgratäng och whiskygratinerade lingon. Till maten serverades vin, öl och vatten. Som kronan på verket blev det pannacotta med hjortron och kaffe till efterrätt. Maten var av högsta restaurangklass och Stefan med personal hyllades för sina kulinariska kunskaper. Som vanligt fanns det flera lotterier med fina vinster.Så trötta men mycket nöjda, mätta och belåtna gick vi hemåt i den ljumma kanariska natten.

Klicka HÄR för att se vimmelbilderna i storformat!

Text: Gunilla Sten Foto: Leif Kempe


Kommentera

%d bloggare gillar detta: