Mäklare

Patio Real Estate:

Svensk mäklare på Gran Canaria

Patio Real Estate

Längtan efter sol och salta bad har fått oss att åka till Gran Canaria ända sedan 1950-talet. Med åren är det dock inte bara sol och bad vi vill ha av vår vistelse, utan också äventyr, matupplevelser och aktiviteter.

Gran Canaria har visat sig kunna leva upp till detta med besked. Sakta men säkert håller ön på att växa fram som en tuff liten utmanare till andra spanska trenddestinationer. Gran Canaria är en liten miniatyrkontinent och bortanför de härliga sandstränderna i söder finns ett nästan magiskt spännande landskap att utforska.

På Gran Canaria kan du uppleva allt ifrån storstadens brus i Las Palmas till Tamadaba med dess fridfulla pinjeskog. Ön har också många vackra vandringsleder s k kungsleder. Charmiga Agaete i norr. Grottbyn i Guayadequedalen. Aguimes gamla del är ett fint utflyktsmål. Santa Lucia med sina pampiga palmlunder. Hela den södra kusten från San Agustin till Puerto de Mogan är ett solparadis med många aktiviteter.

Gran Canaria har det bästa klimatet i världen enligt Universitetet i Syracusa, USA och det vill inte säga lite!

Låt oss hjälpa dig med att hitta just ditt smultronställe!
Vill du veta mer om Gran Canaria? Gå då in på vår länksida! Där hittar du massor av information om vad ön har att erbjuda plus lite annat smått och gott. BIENVENIDO!

 

Kontakt

Kontoret ligger i mysiga Vegueta strax nedanför Katedralen. Vi talar svenska, norska, engelska, tyska, franska och naturligtvis spanska. Om du behöver hjälp med inredning och renovering står vi också till tjänst med detta.

 

Annelie Weije

ANNELIE WEIJE

Auktoriserad mäklare/delägare

Annelie har bott på Gran Canaria sedan 1980 och har stor kännedom om ön. Hon har arbetat inom turistbranchen under många år och varit verksam inom fastighetsägarföreningar och har lång erfarenhet med försäljning av fast egendom. Hon har under åren fått ett brett kontaktnät.

Mobil: 687 71 32 71

Skicka e-post till Annelie

Hans Henriksson

HANS HENRIKSSON

Säljare / delägare

Hans är ansvarig för den tekniska delen på kontoret. Han tar också hand om fotografering och annonsering. Han känner till alla objekt som är till salu och till uthyrning.

Mobil: 616 31 80 00

Skicka e-post till Hans

Läs mer om oss…